top of page

Personlig trener

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. Det er lett.

Personlig Trener (PT) er en person som hjelper deg å nå dine mål. Våre PTer er kunnskapsrike og brenner for yrket sitt. Dette vil hjelpe deg med å nå dine mål. Med personlig trener får du personlig oppfølging, en som hjelper deg med teknikk på stedet og en "pusher" for å få ut det maksimale i hver økt. 

 

Din PT skreddersyr treningsprogram som er tilpasset deg og dine forutsetninger.  (for at målene blir nådd på en sunn og god måte)     En PT skiller seg fra andre former for veiledning som webcoaching, ved at du har en fagperson tilstede under hele økten, en som holder tiden, teller, noterer, rydder og vasker apparetene etter bruk. 

 

En PT er noe for deg som er:

  • Komme i gang på en trygg måte

  • Usikker på teknikk

  • Ikke har noe konkret mål når du er på trening

  • Trenger en motivasjons «boost»

 

 

Vi tilbyr enkeltstående PT-timer hvor vi tar en generell gjennomgang av teknikk, eller en «svettefest» eller hva annet du måtte ønske deg med en personlig trener. Eller så tilbyr vi PT-pakker for deg som vil ha tett oppfølging over en lengre periode for å jobbe effektivt, hensiktsmessig og målrettet.

 

Er det noe du skulle lure på utenfor trening så er det også bare å spørre din personlige trener, kanskje de vet om en løsning eller kan anbefale deg hva du burde gjøre, hvem du burde oppsøke etc.

 

bottom of page