top of page

Trening og kosthold er begge faktorer som er med på å påvirke den fysiske og psykiske helsen vår. For å få best mulig utbytte av treningen din er det viktig at man får i seg sunn og næringsrik mat. Uansett hva du ønsker å oppnå, enten det er en vektreduksjon, vektøkning eller å holde vekten så er det essensielt at et optimalt kosthold er på plass for en sunn fremgang.

 

Vi kan dele opp maten vi spiser i to kategorier; mikronæringsstoffer og makronæringsstoffer. Mikronæringsstoffer er vitaminer og mineraler. Dette er ikke energigivende stoffer sånn som makronæringsstoffene. Mikronæringstoffene er med svært viktige stoffer som hjelper kroppen til å prestere og fungere som den skal. 

Makronæringsstoffer er de energigivende stoffene, som kropper benytter seg av i ulike, men essensielle prosesser i kroppen. Makronæringstoffene består av tre kategorier: karbohydrat, fett og proteiner.

Når du bestiller en kostholdsplan av oss så setter vi sammen måltidene basert på dine matpreferanser, rutiner og eventuelle allergier og andre utfordringer. Om det er vektnedgang, vektoppgang eller bare det å få et sunnere kosthold hvor du er mer bevisst på hva du spiser. 

Vi tilbyr to typer kostholdsplaner: 

- 4 ukers kostholdsplan til 999,-

- 8 uker kostholdsplan til 1799,-

  

For å tilrettelegge for en god kostholdsplan ønsker vi at du fyller ut og sender inn skjemaet under. Så tar vi kontakt i løpet av kort tid.  

Kostholdsplan

Takk for at du sendte inn! vi kontakter deg innen kort tid

Granola Yoghurt
Mixed Greens
Biff
Chicken Shish Kebab
bottom of page