Hvem er vi og hva er trengodt?

I Tr​engodt.no syntes vi trening er gøy, sosialt, relasjonsbyggende og utfordrende. Vi vet at det er mange der ute som ønsker en god rutine med trening, som gir en god helsegevinst. Vi vil hjelpe deg å komme i gang med en varig livsstilsendring, samt å opprettholde gode vaner. Vi ønsker å legge opp fysisk aktivitet så det passer inn i din hverdag og at det blir motiverende å holde seg i form. Enten det er ute i skogen eller om det er inne på studio. Vi har god erfaring med alt fra sykkel, rulleski, løping til styrketrening med forskjellige mål. Vektøkning, vektreduksjon eller om man ønsker å holde vekten, men få en bedre helse. Vi tror at fysisk aktivitet og trening bidrar til en bedre hverdag og økt livskvalitet. Sammen med et sunt og variert kosthold vil du og de rundt deg merke forskjell.  Vi i Trengodt.no ønsker å utgjøre en forskjell i det samfunnet vi lever i, og vi arbeider derfor under visjonen vår "et land uten helseplager". Med mer fokus på folkehelsen og forebygging av livsstilssykdommer ved hjelp av et bedre kosthold og fysisk aktivitet skal vi nå målet vårt!

redigert-9.jpg

Victor Herwig Buer

Victor er daglige leder i Trengodt. Utdannelse i Idrett, ernæring og Helse ved USN og coach gjennom Management synergy. Victor har god kompetanse og erfaring fra styrketrening og utholdenhetstrening. Her får du en solid PT som brenner for yrket.

IMG_9113.jpg

Herman Woll Wessel

Herman er den yngste i Trengodt, men har likevel viktig kunnskap og erfaring. Det er bak kulissene Herman vanligvis er. Han styrer med administrativt som gjør at Trengodt har en stød kurs! 

70539571_538582256946201_663309800532921

Benedikte Herland Søilen

Benedikte er utdannet danser på Bordar i Oslo, men fortiden studerer hun bachelor innen Idrett, helse og ernæring ved Universitetet i Sør-Øst-Norge.

Ved siden av studiene jobber hun som Personlig Trener, instruktør og som profesjonell danser.

79376242_580416009399838_771031526103056

Henriette Sande

Henriette studerer idrett, ernæring og helse på  Universitetet i Sørøst-Norge, avd Bakkenteigen.

Hun er Personlig trener og instruktør på gruppetimer på Paletten treningssenter. Hun har spilt fotball i flere år, drevet med boksing og thai boksing, men nå er styrketrening og en sunn kropp hovedfokuset. 

Snapseed.JPG

Sara Mert Berge

Sara kjennetegnes av sin dedikasjon for det hun driver med. Hun har bakgrunn fra styrketrening og kampsport, svart belte i Taekwondo/Kickboksing. Konkurranseutøver, instruktør, coach og Personlig Trener vil du få høy kvalitet på timene sammen med Sara.