top of page
Bretter

Personlig trener

Vi i Trengodt setter deg, dine mål og din helse som vår høyeste prioritet, derfor mener vi at Trengodt har Personlig Trenere (PT) av høy kvalitet til de beste prisene!

En PT sine oppgaver er enkelt fortalt, å kartlegge dine behov, lage en skreddersydd plan etter mål, ferdigheter og ønsker, for å så utføre den! Vipps, så har du nådd dine mål sammen med oss.

 

Våre PT-er vil motivere, veilede og hjelpe deg med fagkunnskap! Dette er essensielt for at trening skjer under forsvarlige omstendigheter så skader blir unngått. Hver av Trengodt sine PT-er besitter bred kompetanse og erfaring, derimot har hver enkelt PT sine spesialområder. Derfor er det viktig for oss å vite hvilke tanker, mål og ønsker du som kunde har, så vi kan hjelpe deg best mulig.

En PT kan hjelpe deg med:

  • Skreddersy treningsprogram

  • Bedre muskelstyrken

  • Bedre utholdenheten

  • Bedre helsen

  • Vektreduksjon

  • Forebygge og coache etter skader

Per dags dato, tilbyr vi PT timer på Paletten Treningssenter i Åsgårdstrand og Fitnesspoint på Jarlsø. I tillegg kommer vi hjem til deg og bruker ditt nærområde om du ønsker det.

Ønsker du Personlig Trener eller har ytterlige spørsmål ber vi deg om å kontakte oss.

Bestill PT-timer

Takk for at du sendte inn! Vi tar kontakt med deg i løpet av kort tid.

PT 25min består av en treningsøkt på 25minutter. Her kan du få en intensiv økt hvor blodpumpa virkelig kan få kjørt seg. Vi ser helst at du kommer ferdig oppvarmet når du har denne timen.

PT 55min består av en treningsøkt på 55minutter. Denne økten gir deg tid til å kunne trene hele kroppen eller ordentlig fokusere på noen deler av kroppen du ønsker å trene. 

Vi kan ta oppvarming og nedtrapping sammen, eller du kan gjøre dette på egenhånd.

PT 55min Duo er for deg som ønsker å trene sammen med en venn og treningspartner. Her tilrettelegger vi så dere begge får godt utbytte av treningen. 

bottom of page