top of page

Å nå et mål som du ikke har, er like vanskelig som å komme fra et sted du ikke har vært.


Nelson Mandela sa en gang: «Et menneske blir ikke lykkelig hvis det avfinner seg med et liv som er

mindre enn det livet det er i stand til å leve.»Et mål kan være mye. Et mål kan være å gå ned i vekt før en stor begivenhet, det kan være å trene to ganger i uken for å øke sin egen energi, det kan være å delta i en konkurranse eller å komme seg opp av sofaen for egen vinning. En fellesnevner

i målet -det er å kunne strekke seg etter noe. Å ha en begrunnelse for å gjøre det du gjør.


Samboeren min sa til meg en dag “Men Tina.. Kanskje du skal sette deg et mål? For uten et mål blir

den sofaen forferdelig god etter jobb!” og jammen hadde han rett for en gang skyld. Etter å ha satt et mål har jeg mer motivasjon, mer “stå-på-vilje” og jeg finner energien som trengs for å gjennomføre det som er planen med å gjennomføre. Etter å ha fått en liten tankevekker på dette med målsetting, ja da tenkte jeg. Jeg kvernet hodet mitt rundt og rundt for å finne et mål jeg kunne strekke meg etter. Hjelp fikk jeg, og målet kom plutselig en dag på et lite sølvfat -så var det gjort!


Så det å få hjelp til å sette seg et mål som er mulig å oppnå, det kan være en fordel. TrenGodt kan bidra med dette. De kan hjelpe til med en målsetting, og ikke minst hjelpe til med å nå dette målet.

For meg har hjelpen med å finne et mål, samt hjelp på veien mot målet vært en nødvendighet. Et lite tips fra min side, jo mer konkret målet er - jo lettere vil det være. Nå som målet er i sikte og jeg vet hva jeg jobber mot, ja da har jeg en god drivkraft og motivasjon til å

fortsette å jobbe! Forsøk å sett deg et mål, og se hvor mye glede det faktisk kan gi!


Ett godt eksempel på hvor fantastisk det kan være å komme seg opp av sofaen - fantastisk for både kropp og sjel!
55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Enkle måltider

Enkle måltider -som er raske å tilberede Måltider kan være vanskelig, men det er likevel nødvendig. Jeg har derfor samlet sammen 2 raske og gode lunsjretter som passer rett oppi matboksen. En frokost

تعليقات


bottom of page