top of page

Hvordan komme i gang?

Oppdatert: 7. feb. 2019

Ett naturlig sted å starte denne skrivingen, vil naturligvis være om hvordan komme i gang.

Selv har jeg undersøkt litt hvordan det vil være å komme i gang med trening ved hjelp av webcoaching. Her har jeg naturligvis undersøkt TrenGodt, men også andre aktører. Det er en spennende prosess, og utrolig morsomt når du står på dørstokken!


1. Ta kontakt.

Gå ut av din komfortsone og gjør et forsøk. På www.trengodt.no er det enkelt, her kan du ta kontakt inne på nettsiden. Du kan også forvente deg et raskt svar av denne gjengen. Med fordel kan du skrive noe om dine ønsker og behov, inkludert hvor du ønsker å trene. Dette synes jeg er gunstig – da får jeg ikke alt mulig av tilbud, men tilbud mot det jeg faktisk ønsker.


2. Nå tar gjengen fra TrenGodt kontakt. Her vil løypa bestemmes av om du har bestilt ett enkelt program, eller om du faktisk ønsker en grundig oppfølging. Ønsker du en grundig oppfølging; ja da venter et spennende samarbeid fra og med i dag!


3. Skreddersydd treningsprogram! Et treningsprogram som kun er ment for deg er nå klart, og treningen kan faktisk begynne. Ett nytt opplegg rundt deg selv, og en motiverende og trygg coach å forholde deg til – det gir gode forutsetninger for at dette skal gå rett vei. Selv synes jeg det er utrolig spennende (og litt skummelt), men det har virkelig gitt meg en ny giv på trening.


4. Din egen innsats – nå spiller din egen innsats også en stor rolle. Klarer du ikke motivere eller presse deg selv? Send en mail til gutta i TrenGodt, og de vil garantert hjelpe deg med dette også! En liten SMS i ny og ne som gir deg en ekstra push, det skal du heller ikke se bort i fra. Dette synes jeg er alfa omega. Etter en lang vakt på jobb og et slitent hode, da vil jeg helst hjem. Men å legge seg på sofaen å sove tre timer (dette har dessverre skjedd litt for ofte), det har jeg erfart kun gjør vondt værre. Da har jeg selv hatt mer nytte av en liten gåtur, en tur på studio eller en god hjemmeøkt på stuegulvet før middag.


Lykke til – husk at du investerer i egen helse og velvære, og smilet kommer snikende etter ei god økt! ;)

41 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Enkle måltider

Enkle måltider -som er raske å tilberede Måltider kan være vanskelig, men det er likevel nødvendig. Jeg har derfor samlet sammen 2 raske og gode lunsjretter som passer rett oppi matboksen. En frokost

Comentarios


bottom of page