top of page

Trening hjemme

Å trene hjemme er et godt alternativ. Ikke alle ønsker å pumpe jern med andre mennesker tråkkende rundt i sirkler. Tidsklemma kan også være en god grunn til å ta ei god treningsøkt hjemme. Treningen kan være varierende med styrkeøvelser på stuegulvet, gode løpeøkter, bruk av sykkel og mye mer.


Utstyr er ikke en nødvendighet. Det finnes et hav av øvelser og muligheter for hjemmetrening, personlig synes jeg det er litt vanskelig å finne frem til alle disse øvelsene på egenhånd. MEN, her kan for eksempel TrenGodt komme inn i bildet og hjelpe deg med akkurat dette! TrenGodt lager individuelle treningsprogram, så her er det bare fantasien som setter grenser. På hektiske dager vil det kanskje være mer gjennomførbart med en hjemmeøkt fremfor å komme seg til et treningsstudio. Et variert treningsprogram vil derfor kunne gjøre hverdagen litt enklere!

Selv bruker jeg enkelte redskaper når jeg har hjemmetrening. Dette inkluderer minibands, loopband, kettlebell og en yogamatte – da blir spekteret med øvelser enda litt større. Jeg blir sliten, jeg får brukt energi og jeg blir fornøyd med egen innsats etter ei økt på stuegulvet. Mitt hemmelige redskap er også en liten hund på 10kg, hun er jo som en liten vektskive jeg kan løfte litt på – ikke alle er like heldige og har en så myk vektskive!


Jeg har funnet frem noen av mine favorittøvelser, med og uten redskaper. Test disse, og se om hjemmetrening kan være noe for deg også.


Statisk knebøy (uten redskap)

Push up (uten redskap)

Knebøy med minibands

Sit ups – kan gjøres uten redskap, med vektskive, med en liten hund og kanskje barnet ditt vil være med på en liten økt?

Stretching på yogamatte


Gjengen i TrenGodt lager mer enn gjerne et program som kan brukes innenfor husets fire vegger, eller ute i naturen!


86 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Enkle måltider

Enkle måltider -som er raske å tilberede Måltider kan være vanskelig, men det er likevel nødvendig. Jeg har derfor samlet sammen 2 raske og gode lunsjretter som passer rett oppi matboksen. En frokost

Comments


bottom of page