top of page

Webcoaching - noen tanker omkring og rundt!

Oppdatert: 7. feb. 2019

For å starte med meg selv, mitt navn er Tina, er 24 år gammel og er godt interessert i det å ha et sunt forhold til mat og trening. Jeg jobber 100% som sykepleier – og ser hver eneste dag at mat og trening er alfa omega! Min samboer jobber i TrenGodt, så dette er et firma jeg har fått følge med på helt fra det var ett lite frø. Og ett lite frø, ja det må jeg si er ganske så spennende å se utvikle seg til en plante! Jeg føler meg ganske så heldig, endelig har jeg også blitt inkludert og jeg har fått lov til å prøve meg som en liten blogger for www.trengodt.noSelv vil starte med mine tanker rundt webcoaching, som vil si treningshjelp over internett. Gjerne av mennesker med god kunnskap og genuin interesse. I alle fall tenker jeg det bør være noen som går hånd i hånd med disse stikkordene, noen som har peiling på hva som er rett og galt i den store verden om trening. Jeg vil snakke om positive og negative sider om webcoaching.

Først og fremst vil jeg trekke frem det beste: du kan trene hvor du vil. Du bør i alle fall kunne trene hvor du vil, da de som jobber med dette bør kunne tilrettelegge treningen etter dine behov og ditt startpunkt. Ikke alle liker å være på treningsstudio. Ved et program fra for eksempel TrenGodt kan du få tilrettelagt hvorvidt du vil trene hjemme, på studio eller ute i naturen – hvor flott er ikke dette? Det er jo tross alt våres egne preferanser som styrer vår treningsglede til syvende og sist.

Du kan treffe dyktige folk som kan faget godt, det gjelder bare å finne de med utdannelse og god kunnskap. For eksempel, i TrenGodt har alle gutta en bachelorutdannelse, en genuin interesse og samtlige har jobbet som PT tidligere. Disse kan gi tryggheten til å starte opp, og er kun et tastetrykk unna!

Lett tilgjengelig. Etter hva jeg personlig har erfart og vet, er webcoachere lett tilgjengelig. Skal du ha en personlig trener på studio, da må du booke en time og kanskje vente i lange stunder før du får den personlige treneren du vil ha. Lurer du på noe? Trenger du litt ekstra motivasjon? Send coachen din en mail eller en sms, spør om tips! Her vil det være viktig at du har valgt en person som faktisk ønsker å hjelpe deg.

Prisen – gud så høye priser det er noen steder. Jeg har selv vært interessert i webcoaching, men mange har en pris du kan få hjertestans av. Her gjelder det å gjøre god research for å kunne finne en pris du kan leve med. TrenGodt har for eksempel programmer til enhver pris, og trener du ikke på studio – da har du en billig og enkel livsstilsendring foran deg.

Webcoaching krever at du ønsker å legge egen innsats i trening. Innsats bør muligens ligge der uansett i forhold til helsegevinster, men for noen kan dette være et negativt punkt – nettopp hvis du ikke har motivasjon til å gi denne innsatsen. Du må ikke dra på et treningsstudio for å møte den som hjelper deg, og her vil viljen ha mye å si. Valget om å trene, ute eller inne – det valget står ene og alene på deg. Det å ha dette valget ene og alene, det må vi godta at alle ikke liker. Mange trenger en liten puff eller å ha et fast møte for å komme seg opp av sofaen!

..

Da gjelder det bare å surfe litt rundt på internett, forhøre seg med venner og bekjente – gjør et par tasteklikk og test webcoaching. Hva kan du tape?

- For å gjøre surfingen din enda enklere kan du bare trykke her à www.trengodt.no371 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Enkle måltider

Enkle måltider -som er raske å tilberede Måltider kan være vanskelig, men det er likevel nødvendig. Jeg har derfor samlet sammen 2 raske og gode lunsjretter som passer rett oppi matboksen. En frokost

Comments


bottom of page