top of page
Snapseed.JPG
redigert-34 (1).jpg

Sara Mert Berge

Sara kjennetegnes av sin dedikasjon for det hun driver med. Hun har bakgrunn fra styrketrening og kampsport, svart belte i Taekwondo/Kickboksing. Konkurranseutøver, instruktør, coach og Personlig Trener vil du få høy kvalitet på timene sammen med Sara. 

Sara sin spesialitet er styrketrening, livsstilssendring og allsidig/funksjonell trening.

Utdanning:

Bachelorgrad i idrett, ernæring og helse v/ Universitetet i Sørøst-Norge 2019

Sara sier selv:

Jeg har i mange år drevet aktivt med trening og har en bakgrunn innen kampsport (taekwondo og kickboksing). Aktiv konkurranseutøver, instruktør og coach.

Jeg vil med min lange erfaring innen trening hjelpe deg med å tilrettelegge og utarbeide det mest effektive treningsprogrammet. Enten om det er styrketrening, livsstilsendring eller allsidig trening. Jeg ønsker å fokusere målrettet på dine ønsker og mål, dele av min kunnskap og bygge opp mestringsfølelse hos deg. Ettersom det finnes tusenvis av ulike treningsprogrammer, skal vi sammen utarbeide det som passer din kropp best. Jeg har som ønske at du skal bli motivert og oppleve treningsglede, og dra fra trening med god følelse. Er du klar for å skape en bærekraftig, morsom og varierende trening?

Kontaktinformasjon til Sara:

sara@trengodt.no

969 22 733

redigert-40.jpg
bottom of page