top of page

Bakkeløp

Alle har et ulikt utgangspunkt, og bakkeløp er et fint og morsomt sted å starte (etter min mening). Finn en kort og bratt bakke i nærheten, og spurt opp. Start for eksempel med x5 spurt, eventuelt yter du max og løper bakkeløpet til du ikke klarer mer. Øk gradvis for hver gang og hver uke.

Fordelen med bakkeløp er at du øker ikke bare kondisjon, men du bruker setemuskulatur, bakside lår og leggene på en effektiv måte.

Neste fordel med bakkeløp, det er effektivt og tidsbesparende. Det er ikke nødvendig å bruke lange tider på bakkeløp, da det tross alt går raskere med tanke på spurt. Det kan også være gull verdt å kombinere dette med en styrkeøkt. Selv har jeg hatt en styrkeøkt hjemme i stua, for så å rolig jogge bort til min favorittbakke.

Det beste av alt – du får vært ute i naturen med frisk luft! Både kropp og hode har godt av de frie omgivelsene da de fleste av oss tross alt tilbringer nok tid inne.

Dersom du ønsker å forbedre din løping, eller tips til andre treningsformer – da vil TrenGodt kunne hjelpe deg med dette!

24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Enkle måltider

Enkle måltider -som er raske å tilberede Måltider kan være vanskelig, men det er likevel nødvendig. Jeg har derfor samlet sammen 2 raske og gode lunsjretter som passer rett oppi matboksen. En frokost

Kommentare


bottom of page